Na kontaktoni
+355693127301

Welcome to ALBASP Technology

Mire se vini në sistemet e Albania Active Server Page.

Jemi të parët me Sisteme Online në Shqiperi që nga 2003 me Sisteme profesionale në ASP.
Që të japim zgjidhje profesionale dhe të shpejta në përdorin platformen ASP në program me HTML5 me ASP dhe MSQL Database. Sistemet që ofrojne ne janë të shpejta dhe të sigurta në ASP Cloud Server profesional. Nuk përdorim Code programimi të gatshme gjithçka ne e programojmë dhe gjithçka 100% e pastër e skanuar 100% pa gabime dhe 100% siguri në të gjitha sistemet e punës online.

APLIKO PËR NJË SISTEM PUNE

AlbAsp Zyre Kryesore

Galeria 17 Nëntori
Tiranë Shqipëri

Mbi 21 vite programues

Ofrojme programime profesionale per biznesin tuaj. CRM profesionae per menaxhimin e biznesit tuaj

14 Vite ne Tregun Shqiptar

Me klientel te rregull qe 14 vite ne Tregun Shqiptar Specializuar per CRM per Bizneset ne Shqiperi

Mbi 100 Biznese me Sisteme!

Besueshmeria tek Bizneset Shqiptare mbi 123 Kompani na besuan per CRM ne Biznesin e tyre.

LISTA E SHËRBIMEVE

LISTA E ÇMIMEVE TË SHËRBIMEVE JANË PUBLIKE

Lista e Cmimeve SSD + ASP + HTML = Very Speed Alba Asp Tech

BIZNESI VOGËLÇmimi: 230 € / m

 • SISTEMI I PUNES - CRM
 • HOSTINGU NE 10 GBPS
 • SUPPORT Mirembajtje Sistemi
 • UPDATE me kerkese speciale
 • BACKUP cdo dite ne email
Aplikoni Online
Lista e Cmimeve SSD + ASP + HTML = Very Speed Alba Asp Tech

BIZNESI I MADH Çmimi: 320 € / m

 • SISTEMI I PUNES - CRM
 • HOSTINGU NE 10 GBPS
 • SUPPORT Mirembajtje Sistemi
 • UPDATE shtesat sipas kerkeses
 • BACKUP cdo dite ne email
Aplikoni Online
Lista e Cmimeve SSD + ASP + HTML = Very Speed Alba Asp Tech

BIZNES KOMPANI Çmimi 460 € / m

 • SISTEMI I PUNES - CRM
 • HOSTINGU NE 10 GBPS
 • SUPPORT Mirembajtje Sistemi
 • UPDATE shtesat sipas kerkeses
 • BACKUPcdo dite ne email
Aplikoni Online

Bashkpunimi Mundësi të punoni me Ne!

Jemi të hapur për bashkpunim në planet e bizneseve tona në mundësi përfitimi me përqindje ku në cdo plan ofrojmë 10% mbi gjitha projektet e sistemeve.

 • CRM Travel and Tours
 • CRM Human Resources
 • CRM Exchange Office
 • CRM Document Menager
 • CRM Smart Market
 • CRM Dental Agency
APLIKONI PER BASHKPUNIM

Partneret tane

Klientët që na mbështesin

+355693127301

E Hene - E Premte: 9:00- 17:00

albasp.com

[email protected]

A keni ndonje pyetje ?

Mer informacione me shume...