Na kontaktoni
+355693127301

SHERBIMET - SERVICES

AlbAsp Technology ofron Sherbime Profesione për Sisteme Online si dhe Hosting Profesional shumë të shpejtë dhe të sigurt Sistem dhe CRM që jane programuar nga Ne, Teknologjia e Shërbimeve tona janë në ASP në Platformë Microsoft ne Cluster Server me 10gbps dhe me një Siguri mbështetur nga CloudFlare Company - Serverat tane për Sherbim janë në InterServer ne USA dhe Smart Server në UK.

24/ 7 Suport

Shërbim mbi hostin dhe Support mbi punen..

SIGURI NE DATABASE

Database të sigurta dhe Backup çdo ditë

KOHA DHE VEMENDJE

Pergjigjemi në kohë dhe me shumë vemendje ju degjojmë 100%

IT STAFF

Pergjigjemi me nje staf profesional për cdo problem japim zgjidhjen e duhur

KLIENTI I LUMTUR

Me sherbimet tona klienti eshte i lumtur :)

TEKNOLOGJIA E ALBASP

Ne ofrojme sisteme te shpejta dhe te sigurta.


RREGULLORJA

AlbAsp Technology kryen shërbime pas analizimit të problemeve që ka kompania. Pas procesit të aplikimit, fillimisht analizohet problemi që keni dhe më pas përcaktohet kostoja e shërbimit dhe kohëzgjatja e punës. Klienti duhet të japë 33% të vlerës së pagesës fillestare. Pasi të kryhet 1/3 e punës, bëhet pagesa tjetër prej 33%, dhe në përfundim të punës bëhet pagesa e plotë. Nëse klienti nuk bën pagesën e dytë në kohë dhe kalon afati i realizimit të projektit, atëherë nuk vazhdojmë me procesin e punës dhe nuk kthehet asnjë lekë mbrapa. Klienti që nuk respekton afatet e pagesës penalizohet me ndërprerje të bashkëpunimit.

"Punojmë për të jetuar, jetojmë për të punuar."

Sadi Murati Ceo Albasp Technology girl

+355693127301

E Hene - E Premte: 9:00- 17:00

albasp.com

[email protected]

A keni ndonje pyetje ?

Mer informacione me shume...