Proper

 
AlbAsp - System Rules.

Linjat TOKESORE - Sistemi i menaxhimit te Autobusave per linja Tokesore dhe Detare.
Kompania ofron sisteme Online per menaxhimin e kompanive me linja Autobusi qe kryejne udhetime per gjitha destinacionet. Sistemi qe ofron AlbAsp eshte e gjitha Online pas asnje instalim ne kompjuter gjithcka online.
Sistemi i linjes se autobusave ofron disa module.

Sistemi nuk shitjet si opensource por eshte nen sherbim me nje vlere mujore.
Opensource te sistemit jane te mbrojtura nga albasp.com nuk jepen ne server tjere.
Albasp sisguron me Cloud Server 100% uptime ( nuk perfshihen update sistemit update maksimum rreth 30 min)

- Cmimi i pergatitjes se sistemit per Linjave Tokesore 4.500€ per punimin e faqes dhe database.
  ( Jane te perfshire Webprezetim 500 euro, Database 1500 euro, Setup Sistemit 2500 euro )
- Cmimi i pergatitjes se sistemit per Linjave Ajrore 10.000€ per punimin e faqes dhe database.
  ( Te perfshire Webprezetim, Database, Setup Sistemi per kompani Ajrore)
- Cmimi i pergatitjes per Linjave Detare 10.000€ per punimin e faqes dhe database.

  Ne cdo sistem nuk ka limite ne modulet.

  - PA LIMITE per AGJENTE User Perdorues.
  - PA LIMITE per Destinacione ne Sistem.
  - PA LIMITE per GRUPE te rrugeve per Destinacione.
  - PA LIMITE per Prenotime per bileta.
  - PA LIMITE per Numrin e Vizitoreve ne faqe.
 
  Çdo SISTEM ka procese ne CPU dhe RAM gjithashtu HAPSIRE ne DataBase.
  Sa me shume veprime me sistemin ka me shume PROCESE dhe RAM memory.
 
  Çdo SISTEM qe ka 1 LINJE dhe 5 Destinacione Çmimet 50% ne zbritje.
  Çdo SISTEM qe ka 2 LINJE dhe 10 Destinacione Çmimet 20% ne zbritje.
  ( Zbitje behet vetem per setup sistemi )
  Çdo SISTEM qe gjeneron CPU dhe RAM ne Server paguan shtese.
  Shembull : Sistemet me mbi 20 Destinacione gjenerojne trafik ne server dhe cmimet ndryshojne.

  Mirembajtja e sistemit me Hosting + Backup + Update per kompanin 10 dite e para falas.
  Mirembajtje + 100gb traffic + 10mb DB + 20.000 rekorde =  200 euro / muaj..
  Mirembajtje + 200gb traffic + 20mb DB + 50.000 rekorde =  300 euro / muaj.
  Mirembajtje + 400gb traffic + 50mb DB + 80.000 rekorde =  500 euro / muaj.
  Mirembajtje + 890gb traffic + 90mb DB + 140.000 rekorde =  800 euro / muaj.

  Trajnimi i stafit per pune ne Sistem : 100€ dita / 6 ore + Harxhimet e Hotelit.
 
  Update ne sistem sipas kerkeses se kompanise 500€ per 1 faqe shtese.
  Update per Module shtese ne sistem 1200 euro per 1 modul te kompletuar.
  Update me kosult ne prezence ( ne modul te perfshire ) rreth biznesit 500 euro dita.
  Cmimi per update dhe kosult ne prezence  ( shtese ) +100€ / per 1 ditë + Harxhimet e Hotelit.
  Dita llogaritet qe kohen e uljes ne tavoline per kosulte edhe update 6 ore pune para laptopit. 


Ne ju ofrojme sisteme 100% uptime. 100% SLA dhe Backup Automatic ne 3 Server.

Ne 100% uptime nuk jane te perfshire UPDATE i Windows nga Critical Update nga Microsoft
Ne rast ekstreme te sulmeve cybernetike Albasp.com nuk mbulon asnje demshperblim.

Me AlbAsp arrini te realizoni ate qe keni ne mendje qe kohe,realizo planet tuaja me programues profesional.
Me nje pervoje programi per ASP Classic, PHP, CSS , XML, HTML , Visual Studio etj.

 

A mund te ju ndihmojme?

Na kontaktoni per nje kosulte falas!
LIDHU ME VIBER +355693127301!

Contact Us

  • Kumanove, Maqedoni
  • MK: +389 71 743642
    Viber +355693127301
  • Email: info@albasp.com

Rrjete sociale

Mund te na gjeni ne online ne ...
Skype : sadimurati 
Email support  sadimurati@gmail.com

rss in skype google