Proper

 
Kompanit qe perdorin 100% sistemet tona jane
  DRITATRAVEL DritaOnline  - LINJA TOKESORE PER MAQEDONI
SISTEM PER MENAXHIM SHITJES PER BILETA AUTOBUS !
Biznesi : LINJA TOKESORE - Maqedoni, Bugari, Kosove, Gjermani, Austri.
Domain : www.dritaonline.com
Veprim : Sistem Bileta Linjes Tokesore + Financa + Raporte
Kontata : Pese vjecare me Server and Domain dhe Support Teknik
Drita Travel
  TRAGETE TRAGETWEB - GNV Albania and Adria Ferry
SISTEM PER TRAGETE BILETA ONLINE !
Biznesi : LINJA DETARE
Domain :
www.tragetweb.com
Veprim : Sistem Bileta Trageti + Financa + Raporte
Kontata : Nje vjecare me Server and Domain dhe Support Teknik
GNV Albania
  FIRENZELINES  - LINJA TOKESORE PER ITALI
SISTEM PER MENAXHIM SHITJES PER BILETA AUTOBUS !
Biznesi : LINJA TOKESORE dhe DETARE - Itali.
Domain : www.firenzelines.com
Veprim : Sistem Bileta Linjes Tokesore + Financa + Raporte
Kontata : Tre vjecare me Server and Domain dhe Support Teknik
Helios Travel
  METRO EURO - LINJA TOKESORE PER GREQI , TURQI
SISTEM PER MENAXHIM SHITJES PER BILETA AUTOBUSI !
Biznesi : LINJA TOKESORE - GREQI TURQI
Domain : www.metroeuro.travel
Veprim : Sistem Bileta Autobusi + Financa + Raporte
Kontata : Nje vjecare me Server and Domain dhe Support Teknik + Sigurim
Metro Euro Travel
  TOP LINES  - LINJA TOKESORE PER GREQI
SISTEM PER MENAXHIM SHITJES PER BILETA AUTOBUSI !
Biznesi : LINJA TOKESORE - GREQI
Domain : www.top-lines.al
Veprim : Sistem Bileta Autobusi + Financa + Raporte
Kontata : Nje vjecare me Server and Domain dhe Support Teknik
Top Lines Albania
       LISTA E KLIENTEVE NUK ESHTE PLOTESUAR E GJITHA ...   
 
  FAQE DHE SISTEME TJERE PER PUNE !

Kosulta per Biznese te per Travel and Tours.
- BIZNESE NE KOSOVE MAQEDONI SHQIPERI GJERMANI ZVICERR per travel and tours.
- TRAVEL AND TOURS PLANE te realizuara.
 A mund te ju ndihmojme?

Na kontaktoni per nje kosulte falas!
LIDHU ME VIBER +355693127301!

Contact Us

  • Kumanove, Maqedoni
  • MK: +389 71 743642
    Viber +355693127301
  • Email: info@albasp.com

Rrjete sociale

Mund te na gjeni ne online ne ...
Skype : sadimurati 
Email support  sadimurati@gmail.com

rss in skype google