Proper

 
AlbAsp - Albania Active Server Page.

Kompania Online u themelua me Qershor 2006 ne Tirane.
Qe ne vitin 2006 qe me shume se 10 vite konkretisht eshte fokusuar si IT Specialist ne fushen e Travel and Tours. Konkretisht mbulon te gjitha veprimet qe behen per Travel and Tours, duke mbuluar sektorin e linjeve te udhetimit. Si linja Ajrore, Tokesore, Detare.

Linjat TOKESORE - Sistemi i menaxhimit te Autobusave per linja Tokesore dhe Detare.
Kompania ofron sisteme Online per menaxhimin e kompanive me linja Autobusi qe kryejne udhetime per gjitha destinacionet. Sistemi qe ofron AlbAsp eshte e gjitha Online pas asnje instalim ne kompjuter gjithcka online.
Sistemi i linjes se autobusave ofron disa module.

- Cmimi i sistemit per Linjave Tokesore 4.500€ per punimin e faqes dhe database.
- Cmimi i sistemit per Linjave Ajrore 10.000€ per punimin e faqes dhe database.
- Cmimi i sistemit per Linjave Detare 10.000€ per punimin e faqes dhe database.

  Ne cdo sistem nuk ka limite ne modulet.
  - PA LIMITE per AGJENTE User Perdorues.
  - PA LIMITE per Destinacione ne Sistem.
  - PA LIMITE per GRUPE te rrugeve per Destinacione.
  - PA LIMITE per Prenotime per bileta.
  - PA LIMITE per Numrin e Vizitoreve ne faqe.
 
  Çdo SISTEM ka procese ne CPU dhe RAM gjithashtu HAPSIRE ne DataBase.
  Sa me shume veprime me sistemin ka me shume PROCESE dhe RAM memory.
 
  Çdo SISTEM qe ka 1 LINJE dhe 5 Destinacione Çmimet 50% ne zbritje.
  Çdo SISTEM qe ka 2 LINJE dhe 10 Destinacione Çmimet 20% ne zbritje.
  Çdo SISTEM qe gjeneron CPU dhe RAM ne Server paguan shtese.
  Shembull : Sistemet me mbi 20 Destinacione gjenerojne trafik ne server dhe cmimet ndryshojne.

  Mirembajtja e sistemit me Hosting + Backup + Update per kompanin 10 dite e para falas.
  Mirembajtje + 10gb traffic + 10mb DB + 20.000 rekorde =  200 euro / muaj..
  Mirembajtje + 20gb traffic + 20mb DB + 30.000 rekorde =  300 euro / muaj.
  Mirembajtje + 50gb traffic + 50mb DB + 70.000 rekorde =  500 euro / muaj.
  Mirembajtje + 90gb traffic + 90mb DB + 90.000 rekorde =  800 euro / muaj.

  Trajnimi i stafit per pune ne Sistem : 100€ dita / 6 ore + Harxhimet e Hotelit.
 
  Update ne sistem sipas kerkeses se kompanise 500€ per 1 faqe shtese.
  Update per Module shtese ne sistem 1300 euro per 1 modul te kompletuar.
  Update me kosult ne prezence rreth biznesit 500 euro dita.
  Cmimi per update dhe kosult ne prezence +100€ / per 1 ditë + Harxhimet e Hotelit.
  Dita llogaritet qe kohen e uljes ne tavoline per kosulte edhe update 6 ore pune para laptopit. 

 ME NE ARRITEN TE PUNOJNE !
   - 27
Kompani udhetimesh ( Ajrore, Tokesore, Detare )

   - 72 Webfaqe Statike per Biznese te vogla.
   - 12 Webfaqe per Hotele per Rezervim Online.
   - 3 Webfaqe me Tur Operator.
   - 17 Webfaqe me Portal Lajmesh me Wordpress ( jo te programuar por modifikime )
   - 23 Software te ndryshem per biznese
   - 85 Scripte programimi ne portale te huaja.
   - 12 Mailing News ( me database mbi 20 miljon email dhe 500.000 email shqiptar )
   - 6 SMS News ( per marketing me mesazhe ne telefon )

Kosulta per Biznese.
  - Mbi 45 kosulta biznesi per travel and tours.
  - Mbi 5 Biznes Plane te realizuara.
  - Mbi 20 shtete punojne me sistemet e albasp.com

Ne ju ofrojme sisteme 100% online, 100% uptime, 100% siguri.


Me AlbAsp arrini te realizoni ate qe keni ne mendje qe kohe,realizo planet tuaja me programues profesional.
Me nje pervoje programi per ASP Classic, PHP, CSS , HTML , Visual Studio etj.

 

Webfaqe ose Sistem Online

Qe te krijoni nje faqe prezentuese ose ndonje faqe biznesi,
sisteme online na kontaktoni me posht.

Contact Us

  • Kumanove, Maqedoni
  • MK: +389 71 743642
    Viber +355693127301
  • Email: info@albasp.com

Rrjete sociale

Mund te na gjeni ne online ne ...
Skype : sadimurati 
Email support  sadimurati@gmail.com

rss in skype google
 
The Seiko Chronograph Quartz SNA526P Men's Watch displays the replica watches sale prime criteria without effort and presents a row of very impressive specs. Strong opinions come by truckloads in the replica watches industry and despite watch collectors' tendencies to disagree with each other any given time; Seiko is one of the brands that most of rolex replica them find easy to fall in love with. There are good reasons. Seiko, for decades, rivaled the replica watches uk best in European horology world and has been influential throughout. Revered for breitling replica uk precision, craftsmanship and flawless reproduction of old-school approaches, the fake rolex sale has a great dial work and the quartz movement is a high-performance engine that consumes very little power.